Menu

Широкоформатен печат - характеристики

С голямото си въздействие и значение външната реклама може да е сигурен Ваш партньор както в привличането на клиенти, така и в тяхното информиране и задържане. Нашият екип може да разработи идеята, проекта и успешната реализация на светещи табели и обемни букви, външни и вътрешни указателни и информационни табели, транспаранти, билбордове, калкани, рекламно оформление на транспортни средства, рекламно декориране на витрини, фасади, щандове и други.

Широкоформатния печат

намира все по-голямо приложение през последните години. Големите винаги са впечатляващи. Размера на Вашата реклама ще вдъхне уважение в клиентите и респект във Вашите партньори . В зависимост от конкретния рекламен носител и неготово приложение мастилата и детайлността на печата могат да бъдат различни.

Солвентния печат

е подходящ за по-големи изображения (над 1 кв. м.). Удачен е само за външно приложение. Има голяма трайност във времето и няма нужда от допълнителна защита. Има възможност за печат на много и различни медии. Подходящ е за: билборди, калкани, рекламно оформление на големи транспортни средства и т.н.

Екосолвентния печат

се характеризира с високо качество на изображението. Подходящ е за по-малки изображения (под 1 кв.м.). Удачен е както за външно, така и за вътрешно приложение.

нагоре